Politica de retur

RETUR PRODUSE

 

Te-ai răzgândit? Nici o problemă, tuturor ni se întâmplă. Magazinul nostru acceptă returnarea produselor achiziționate prin intermediul magazinului online, în termen de 20 zile calendaristic, doar din partea persoanelor fizice și numai în cazul produselor livrate prin curier.

“Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și la art. 14” (OUG NR. 34/2014, art. 9, alin. 1)

Pentru a beneficia de această facilitate, este necesară completarea formularului de retur. Ulterior, după confirmarea acceptului de retur primit de la noi prin email, produsul poate fi trimis la sediul nostru. Plata transportului este achitată de client, folosind orice serviciu de curierat rapid, iar noi vom înapoi contravaloarea produselor în cel mult 30 de zile, de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma va fi returnată în contul completat pe formularul de retur.

 

Atunci când expediați coletul către noi, produsul trebuie însoțit de:

1.     Copie de pe factură

2.     Certificatul de garanție în original ( daca este cazul )

3.     Formularul de retur listat și completat - descarca aici.

Se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate și-așa mai departe, pentru readucerea lor la starea inițială. Aceste taxe pot avea o valoare între 0 și 80% din valoarea inițială a produsului. MIXBELLE COSMETIX SRL va decide, în cazul produselor ce prezintă deteriorări, dacă va accepta sau nu procedura de retur sau va reține din această suma un procent reprezentând valoarea în minus pe care o aduce respectivul defect. Aceste clauze sunt conf. O.G. 130/2000 abrogată prin OUG nr. 34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site.

Dacă au fost achiziționare mai multe produse de același fel, se poate returna doar unul singur desigilat, restul cantității fiind acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

Următoarele categorii de produse nu pot fi returnate:

·         Produse care prezintă lovituri, zgârieturi, șocuri sau alte modificări fizice

·         Produsul nu mai are ambalajul original complet în care a fost livrat

·         Sigiliile sau etichetele de identificare lipsesc sau sunt deteriorate

 

GARANȚIE PRODUSE

 

Produsele comercializate de magazinul online BELLEMIX.RO sunt noi, cu garanție națională, susținută de service-uri autorizate ale partenerilor sau ale producătorilor (rețele de service naționale). Produsele sunt livrate sigilate și în ambalajul original al producătorului. Acestea sunt comercializate prin surse autorizate de producători sau direct de la aceștia.

Produsele sunt însoțite de certificatul de garanție emis de MIXBELLE COSMETIX SRL sau certificatul original al producătorului și se supun legilor în vigoare.